Halállé fesztivál 2008

és itt már jaj, jaj, pötyi a bográcsban! jaj, jaj, szegény pötyi.

új találmányunk a hordozható bogrács, az ország részén bárhonnan bárhová. megrendeléseket is felvesz balog józsi. találmányunk érdekessége, hogy kora reggel elkezdjük a hallét főzni, és mire például székesfehérvárra érünk vele, a hallé elkészül.

ollé hallé!!

íme, a factory által a hallé versenybe benevezett remekmű. mondhatni műremek. a fűszerezést vörös borral fejezte be bordás péter. fél üvegnyi a bográcsba, a többit a torkon legurítani!

aztán fél négy körül nagy izgalom: megérkezett a halfesztivál zsűrije. reméljük, nekik is annyira ízlett, mint nekünk. mi erre 10ből tíz pontot adunk. köszönjük!

a zsűri sokáig kóstolta a versenyhallét.

a versenyhalléhez gyufaszáltészta is járt, házi készítésű. remek volt. a zsűrinek persze nem árultuk el, hogy pötyit gyászolja a társaság, úgy tettünk, mintha rendes, versenyző csapat lennénk.

és enni jó! és jóllakni lenni még jobb!

délután négy körül tetőfokára hágott a hangulat és magasra az égen a nap, és bár ilyenkor, dél múltán már enyhülni kellett volna a forróságnak, nem ez történt, sőt: egyre nagyobb volt a hőség, szállt a por és a pernye, ez azonban senkit nem zavart.

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
Pages: 1 2 3 4 5

0 Responses to “Halállé fesztivál 2008”


  • No Comments

Leave a Reply