Gyakornoki program, harmadik menet: így látják padavanjaink 2.

Júliusban indult a Factory harmadik gyakornoki programja. Ebben a félévben 4 új hallgató dolgozik az ügynökségnél. Interjúsorozatunkból kiderül, milyen kihívásokkal szembesülnek nap mint nap gyakornokaink, milyennek látják a Factoryt és hogy érzik magukat a cégnél. A második részben Tóth László PHP-fejlesztő gyakornokot faggattuk.

FactoryRiporter: Milyennek látod a Factoryt?
László: Nagy cég, nagy épülettel, sok emberrel. Factory nagyon összeszedett, profi vállalat, és a nagy létszám ellenére meg tudta tartani a családias hangulatot, amit minden kolléga élvez.

FactoryRiporter: Mi jelenti számodra a legnagyobb kihívást?
László: A legnagyobb kihívás a sok név megjegyzése, a névmemóriám mindig rossz volt. Az első két hétben sok nehézséget okozott, de mostmár mindenkit magabiztosan szólítok a nevén.

FactoryRiporter: Hogy érzed itt magad?
László: Nagyon családias a hangulat, fiatalos, nyugodt a légkör. Ha problémám van, bárkihez odamehetek, mindenki segítőkész, nem érzem, hogy „csak egy gyakornok”-ként kezelnének.

FactoryRiporter: Szakmailag hogyan tudsz előrehaladni, sokat tanulsz?
László: Eddig nagyon sokat tanultam: megismerkedtem új framework-ökkel, eljárásokkal, tesztrendszerekkel. Az egyetemi tanulmányaimat olyan tudással bővítem, ami a későbbiekben biztosan hasznos lesz.

Megosztás:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks

0 Responses to “Gyakornoki program, harmadik menet: így látják padavanjaink 2.”


  • No Comments

Leave a Reply